Rideangst

“It takes one to know one” som man siger. Jeg har altid selv været den, der satte mig op på en hvilken som helst hest uden tøven eller nervøsitet. Derfor kom det som et shok,  da jeg pludselig efter en lidt skræmmende oplevelse mærkede det, andre taler om – rideangst. Min hjerne sagde: stop nu det pjat – men min krop sagde noget helt andet. Det var både svært, frustrerende og trist – for jeg elskede jo at ride!

Jeg fik hjælp af andre ryttere, men der skulle en uddannelse til før jeg rigtig forstod, hvad der sker, og hvordan vi bedst tackler det. Hvordan bryder vi den uheldige cirkel for både hest og rytter?

En kombination af mange ting, og der er ingen facit liste for alle heste og ryttere er forskellige ligesom samspillet mellem dem.

Præcis derfor kan jeg ikke lægge et ”program” op her, måske skal der et par enkelte sessioner til, måske et helt forløb – men hvis du kontakter mig, har du taget det vigtigste skridt: Du har erkendt, at du er nervøs ved lige præcis den ting, der gør dig glad og giver dig så meget! Sammen kan vi finde vejen, så du og din hest igen kan få tilliden tilbage.

Når der er tale om rideangst er det ene sessioner.